Kundeservice og data | EUD/EUX: Afsætning B og Erhvervsinformatik B

Målgruppe

EUD GF1, EUD GF2, EUX

Fag / Emner

Kontor, handel og forretning service

Varighed

4 timer 00 minutter

Fagområde

Detailhandel med specialer, Kontor med specialer, Handelsuddannelse med specialer, Eventkoordinatoruddannelsen, Finansuddannelsen

Viden Om Data

Titel: Fremtidens kundeservice
Forløbet er udviklet til EUD/EUX: Afsætning B og Erhvervsinformatik B.
Efter endt forløb skal eleverne kunne koble teori og praksis, således de kan beskrive digitalisering og give forslag til, hvad en virksomhed kan gøre i forbindelse med kundeservice - fra "om digitalisering" til "hvordan digitalisering".

Dette forløb er blevet downloadet af 28 brugere.

Læringsmål

  • Eleven har efter arbejdet med forløbet opbygget data-, modellerings- og ræsonnementskompetencer fra økonomikompetenceblomsten.

Beskrivelse

Vil du betjenes af en robot, eller foretrækker du en mere personlig kundeservice? Når vi henvender os til eller handler med virksomheder, afgiver vi en masse data, som virksomhederne kan bruge til at forbedre deres kundeservice. Du har sikkert oplevet at få skræddersyede tilbud på tøj eller andre varer, du har kigget på. Disse tilbud kommer enten direkte i din mail eller som annoncer på de sociale medier, du anvender. Er det god kundeservice i dine øjne, og hvordan gør virksomhederne i grunden dette? Det skal vi kigge nærmere på i dette undervisningsforløb.

Undervejs i forløbet kommer eleven omkring spørgsmål som:

Hvordan kan virksomheder anvende sine data til at fastholde kunder?
Hvilke digitale data kan bruges aktivt i markedsføringen og skabe vækst?
Hvordan kan virksomheden sende tilbud og beskeder til sine kunder, så det også opfattes som god kundeservice?

Undervisningsforløbet skal klæde eleven på til at kunne løse udfordringen:

"Hvordan ser fremtidens kundeservice ud?“

Forløbet er oprindeligt udviklet til Afsætning B og til det udfasede fag IT B. Vores forløb udviklet til IT B egner sig godt til det nye fag Erhvervsinformatik B, og derfor anbefaler vi dette forløb til Erhvervsinformatik B. Du kan derfor opleve, at læringsmålene ikke afspejler sig 100 procent i faget Erhvervsinformatik.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.