Målgruppe

Hovedforløb

Fagområde

Kontor, Handel og Forretningsservice

Varighed

3 timer

Uddannelse

Kontor med specialer

Viden Om Data

Gennem undervisningsforløbet her får eleverne viden og indblik i, hvordan virksomheder bør arbejde med at kommunikere deres bæredygtige tiltag uden vildledning. Eleverne skal arbejde med relevante faglige begreber som Greenwashing og Greenhushing.  Forløbet henvender sig til hovedforløbets administrationsspeciale på Kontoruddannelsen.

Beskrivelse

Virksomheder og organisationer, som kommunikerer deres bæredygtige tiltag, skal holde tungen lige i munden. Forbrugerombudsmanden råder virksomheder, der laver markedsføringsaktiviteter, om ikke at vildlede eller anvende ord som ‘bæredygtigt’, ‘grønt’ eller ‘klimavenligt’, hvis der ikke er dokumentation for dette.

Det er derfor vigtigt, at eleverne bliver godt klædt på sådan at de i langt højere grad end tidligere, kan sikre at virksomhedens kommunikation imødekommer ny lovgivning – både nationalt, men også ift. hvad EU påkræver i relation til anti-greenwashing.

Dette undervisningsforløb henvender sig til elever på administrationsspecialet på Kontoruddannelsen.

Du kan bladre direkte i undervisningsforløbet herunder.

Hvis du klikker på den turkise tekst herunder, vil e-bogen blive åbnet i en ny fane. Det link kan du kopiere og dele med dine elever.

Klik her og del linket med dine elever.

OBS! Log ind for at downloade den tilhørende lærervejledning, som du finder nederst på denne side.

Læringsmål

  • Kan inddrages i alle fag.

Materialet er blevet downloadet af 18 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.