Målgruppe

Hovedforløb

Fagområde

Kontor, Handel og Forretningsservice

Varighed

3 timer

Uddannelse

Detailhandel med specialer

Viden Om Data

Dette forløb skal introducere eleven til, hvordan man kan optimere salget og kundernes oplevelse med den viden, vi har om butikkens kunder. Forløbet er udviklet til Detailuddannelsen.

Beskrivelse

Man kan anvende data til mange ting. Information om indkøbsvaner hos forbrugeren, tilgængeligheden hos forbrugeren i forbindelse med annoncering, hvornår besøger kunderne os, hvornår får man den største basketsize og meget mere, kan bruges til at optimere forretningen. Fokus i dette undervisningsforløb er derfor, at gøre eleverne og deres praktikvirksomhed klar til salg.

Forløbet henvender sig til elever på hovedforløbets Detailuddannelse.

Tit har vi en masse data på, hvornår kunderne er tilgængelige, som vi ikke får anvendt korrekt. Enten fordi vi ikke tænker over det, eller fordi det ikke lige passer ind i de ansattes travle hverdag. Skal vi som butik kunne overleve, skal vi også være klar, når kunderne er det. Der er nemme penge at hente, og gør vi det korrekt, vil kunderne også få en bedre købsoplevelse og dermed blive loyale.

Læringsmål

  • 15833 - salgsassistent del 1 med brancheprofil: Eleven kender til sammenhængen mellem koncept, organisation og arbejdsopgaver i butikken og online.
  • 15833 - salgsassistent del 1 med brancheprofil: Eleven behersker metoder til personligt salg og kundeservice både digitalt og analogt.
  • 10865 - salgsassistent del 2: Eleven behersker metoder til godt købmandskab, herunder salgs- og indtjeningsoptimering samt kundeloyalitet.

Materialet er blevet downloadet af 16 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.