Indflyvning til bæredygtighed | Grundforløb og hovedforløb

Målgruppe

EUD GF2, EUX, Hovedforløb

Fag / Emner

Kontor, handel og forretning service

Varighed

1 timer 30 minutter

Fagområde

Kontor med specialer, Eventkoordinatoruddannelsen, Finansuddannelsen, Handelsuddannelse med specialer, Detailhandel med specialer

Viden Om Data

Dette undervisningsmateriale handler om bæredygtighed. Her får eleverne en god indsigt i, hvilke emner som bæredygtighedsbegrebet dækker over. Forløbet henvender sig til alle elever på de merkantile erhvervsuddannelser, da alle elever skal have et kendskab til temaet bæredygtighed.

Dette forløb er blevet downloadet af 5 brugere.

Læringsmål

Beskrivelse

Dette forløb henvender sig til alle fag og specialer på de merkantile erhvervsuddannelser.

Eleven bliver introduceret til en række begreber, som alle relaterer sig til bæredygtighedsbegrebet. Forløbet kigger både på den grønne omstilling, EU Green Deal, bæredygtig kommunikation, biodiversiteten samt meget mere. Materialet er krydret med lækre grafikker, som hjælper eleven til bedre at kunne forstå vanskelige begreber. Udover grafikker vil eleven også møde en række eksperter, som kommer med praktiske eksempler på, hvordan de på deres respektive arbejdspladser arbejder med bæredygtighed.

Du kan bladre direkte i undervisningsforløbet herunder

Hvis du klikker på den turkise tekst herunder, vil e-bogen blive åbnet i en ny fane. Det link kan du kopiere og dele med dine elever.

Klik her og del linket med dine elever.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.