Målgruppe

Hovedforløb

Fagområde

Kontor, Handel og Forretningsservice

Varighed

2 timer

Uddannelse

Kontor med specialer

Viden Om Data

Gennem dette undervisningsforløb, vil eleven lære om, hvad ESG er, og hvordan man som elev eller medarbejder kan hjælpe ens virksomhed med arbejdet med ESG. Forløbet henvender sig til elever på hovedforløbets Kontoruddannelse med speciale i økonomi.

Beskrivelse

Kravet om ESG-rapportering vil, ligesom med GDPR, gå ind og påvirke gamle arbejdsgange, og hvordan virksomheder arbejder på. Der ligger både et stort administrativt arbejde, men også et udviklingsarbejde forude for virksomhederne. De virksomheder, der er firstmovers, vil opleve mange forretnings- og konkurrencemæssige fordele.

Gennem dette materiale, vil eleven lære om, hvad ESG er, og hvordan man som elev eller medarbejder kan hjælpe ens virksomhed med arbejdet med ESG.

Dette undervisningsforløb henvender sig til elever på hovedforløbet Kontoruddannelse med speciale i økonomi. Materialet er målrettet til faget Controlling 2.

Du kan bladre direkte i undervisningsforløbet herunder:

Hvis du klikker på den turkise tekst herunder, vil e-bogen blive åbnet i en ny fane. Det link kan du kopiere og dele med dine elever.

Klik her og del linket med dine elever.

Læringsmål

  • Eleven kan fastsætte og beregne udvalgte KPI'er og udarbejde rapportering til ledelsen.
  • Eleven har kendskab til ESG-rapportering og kan foretage beregninger af udvalgte nøgletal, og eleven kan udpege områder, hvor en virksomhed kan foretage udvalgte ESG-nøgletal.

Materialet er blevet downloadet af 11 brugere.