Målgruppe

Hovedforløb

Fagområde

Kontor, Handel og Forretningsservice

Varighed

2 timer

Uddannelse

Kontor med specialer

Viden Om Data

Dette undervisningsforløb er rettet mod elever på kontoruddannelsen, især elever med speciale i økonomi. I løbet af undervisningsforløbet vil eleven blive introduceret for ESG rapportering, lovkrav herom, samt hvordan eleven kan hjælpe sin virksomhed med deres arbejde med ESG.

Beskrivelse

Dette undervisningsforløb henvender sig til elever på hovedforløbets kontorhandelsuddannelse. Materialet er særlig relevant for elever med speciale i økonomi/controlling.

Gennem undervisningsforløbet her, vil eleven blandt andet blive præsenteret for hvad ESG er, og hvordan man som elev eller medarbejder kan hjælpe sin virksomhed med arbejdet med ESG. ESG er en del af den bæredygtige udvikling, hvilket eleven også vil lære definitionen af.

Du kan bladre direkte i undervisningsforløbet herunder:

Hvis du klikker på den turkise tekst herunder, vil e-bogen blive åbnet i en ny fane. Det link kan du kopiere og dele med dine elever.

Klik her og del linket med dine elever.

OBS! Log ind for at downloade en zip-fil, hvor du finder et dokument med ordforklaringer samt et dokument med en businesscase, der også er beskrevet i undervisningsforløbet. Du finder zip-filen nederst på denne side.

Læringsmål

  • Eleven kan fastsætte og beregne udvalgte KPI'er og udarbejde rapportering til ledelsen.

Materialet er blevet downloadet af 16 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.