Den Fællesoffentlige Digitaliseringsstrategi | Hovedforløb: Kontor, offentlig adm.

Målgruppe

Hovedforløb

Fag / Emner

Kontor, handel og forretning service

Varighed

3 timer

Fagområde

Kontor med specialer

Viden Om Data

I dette forløb skal eleven arbejde med Den Fællesoffentlige Digitaliseringsstrategi, der består af 28 initiativer som gennemgås. Forløbet henvender sig til hovedforløbets kontoruddannelse med speciale i offentlig administration.

Dette forløb er blevet downloadet af 7 brugere.

Læringsmål

  • Eleven har kendskab til den overordnede digitaliseringsstrategi for den offentlige sektor og formålet hermed.

Beskrivelse

I undervisningsforløbet her, vil eleven lære om Den Fællesoffentlige Digitaliseringsstrategi herunder de 28 initiativer, der vil blive gennemgået.

Vidste du godt, at vi i Danmark ligger på en førsteplads, når det kommer til digitalisering i den offentlige sektor? Den 28. september 2022 offentliggjorde FN deres E-Goverment Survey, hvor de placerede Danmark på en førsteplads. Rapporten er en førende benchmarketing-reference indenfor offentlig digitalisering.

Den førsteplads skal vi gerne fortsat blive ved med at have. Det er derfor vigtigt, at elever indenfor offentlig administration bliver godt klædt på til, hvad Den Fællesoffentlige Digitaliseringsstrategi indeholder.

Forløbet er udviklet målrettet til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration under faget Digital Forvaltning.

Du kan bladre direkte i undervisningsforløbet herunder

Hvis du klikker på den turkise tekst herunder, vil e-bogen blive åbnet i en ny fane. Det link kan du kopiere og dele med dine elever.

Klik her og del linket med dine elever.

OBS! Log ind for at downloade den tilhørende lærervejledning, som du finder nedenfor

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.