Målgruppe

AMU

Fagområde

Kontor, Handel og Forretningsservice

Varighed

4 timer

Uddannelse

Kontor med specialer

Viden Om Data

Gennem dette materiale kan kursisterne blive klogere på, hvorfor det er så svært at ændre adfærd og hvordan data kan være med til at rykke ved den grønne omstilling. Materialet her, henvender sig til AMU-kursister i faget Forandringsledelse.

Beskrivelse

Klimakrisen, og vores overgang til en mere bæredygtig livsstil gør, at vi alle skal ændre vores adfærd i mange aspekter af både vores privat- og arbejdsliv. Det kan være alt fra at flyve mindre og spise mindre kød til at overveje, hvordan produkterne i vores virksomhed er produceret. Der er rigtig mange beslutninger, der skal træffes, og det kan være svært at overskue. I mange tilfælde kan data være med til at forvandle formodninger til fakta og hjælpe os med at finde løsninger.

I dette undervisningsmateriale kan kursisterne blive klogere på, hvorfor det er så svært at ændre adfærd og hvordan data kan være med til at rykke ved den grønne omstilling. De kan også lade sig inspirere af virksomheder, der på mange forskellige måder bruger data og adfærdsændringer i deres arbejde mod en mere bæredygtig forretning.

Dette undervisningsforløb henvender sig til kursister på AMU til fag nr. 49734 – Forandringsledelse.

Du kan bladre direkte i undervisningsforløbet herunder.

Hvis du klikker på den turkise tekst herunder, vil e-bogen blive åbnet i en ny fane. Det link kan du kopiere og dele med dine kursister.

Klik her og del linket med dine kursister.

OBS! Log ind for at downloade den tilhørende lærervejledning, som du finder nederst på denne side.

Læringsmål

  • Deltageren kan igennem forandrings- og udviklingsprocesser gennemføre organisatoriske og teknologiske forandringer, som fx digital og bæredygtig omstilling.
  • Deltageren er bevidst om faktorer, der kan påvirke medarbejderens motivation, trivsel, effektivitet og kompetenceudvikling i forandringsprocesser.
  • Deltageren er bevidst om sin egen ledelsesrolle i forandrings- og udviklingsprocesser samt initiativer, der fremmer det gode arbejdsmiljø i forbindelse med forandringsledelse.

Materialet er blevet downloadet af 15 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.