Målgruppe

EUX

Fagområde

Kontor, Handel og Forretningsservice

Varighed

2 timer 30 minutter

Uddannelse

Kontor med specialer

Handelsuddannelse med specialer

Detailhandel med specialer

Eventkoordinatoruddannelsen

Vis mere
Viden Om Data

I dette undervisningsmateriale vil eleverne lære om de 17 verdensmål. De skal derudover reflektere over deres egen indsats, når det kommer til at passe på miljøet. Materialet indeholder to sektioner, så du, som underviser, selv kan vælge, hvor meget af materialet, du vil gøre brug af.

Beskrivelse

Hvorfor er det vigtigt at kende til de 17 verdensmål? Det er det, fordi det er en fælles opgave at nå i mål  med de verdensmålene, og både virksomheder og privatpersoner er nødt til at bidrage.

I dette undervisningsmateriale vil eleverne lære om de 17 verdensmål. De vil desuden blive sat til at reflektere over deres egen indsats, når det kommer til at passe på miljøet.

Materialet henvender sig til elever EUX i faget Afsætning B.

Vi har opdelt indholdet i to sektioner, der har en varighed á 60-80 min. Du kan derved selv vælge om du udelukkende gør brug af én sektion eller hele materialet.

Sektionernes overskrifter er:

  • De 17 verdensmål (60 min.)
  • Hvad kan virksomheder gøre? (80 min.)

Du kan bladre direkte i undervisningsmaterialet herunder.

Hvis du klikker på den turkise tekst herunder, vil e-bogen blive åbnet i en ny fane. Det link kan du kopiere og dele med dine elever.

Klik her og del linket med dine elever.

OBS! Log ind for at downloade den tilhørende lærervejledning, som du finder nederst på denne side.

Dette undervisningsmateriale er en re-didaktiseret udgave af vores tidligere forløb om Data, etik og verdensmål. Vi har revideret og opdateret det og derved givet materialet et nyt liv. 

 

Opdateret februar 2024

Læringsmål

  • Eleven kan anvende og kombinere viden og kundskaber fra fagets discipliner til at undersøge aktuelle samfundsmæssige problemstillinger i Danmark og andre lande og diskutere foreliggende og egne løsninger herpå.

Materialet er blevet downloadet af 18 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.