Cirkulær og lineær økonomi | GF1/GF2

Målgruppe

EUD GF1, EUD GF2

Fag / Emner

Kontor, handel og forretning service

Varighed

3 timer

Fagområde

Handelsuddannelse med specialer, Detailhandel med specialer, Kontor med specialer, Eventkoordinatoruddannelsen, Finansuddannelsen

Viden Om Data

Hvad er cirkulær og lineær økonomi? Det bliver dine elever klogere på gennem dette undervisningsforløb. Materialet tager afsæt i en cykelforretning, hvor eleverne skal arbejde med en konkret løsning dertil. Undervisningsforløbet henvender sig til GF1/GF2 til Erhvervsfag 1 og 2 samt Afsætning C og USF.

Dette forløb er blevet downloadet af 11 brugere.

Læringsmål

  • Erhvervsfag 1 (Erhvervsintroduktion): Eleven kan udføre simple erhvervsfaglige opgaver med relation til miljø, bæredygtighed og den grønne omstilling.
  • Erhvervsfag 3 (Innovation): Eleven kan anvende innovationsredskaber og indgå i innovationsprocesser ved løsning af en praktisk opgave.
  • Afsætning C: Målgrupper og segmentering på Business to Consumer (B2C) markedet, Branding/CSR.

Beskrivelse

Jorden står overfor nogle seriøse udfordringer, der tilsammen stiller krav om at vi fremover, i langt højere grad, udnytter jordens ressourcer optimalt. Vi skal blive bedre til at genbruge og genanvende produkter og materialer - alt sammen for at vi kan passe bedre på jorden, klimaet og energien.

I dette undervisningsforløb bliver eleven klogere på, hvad cirkulær og lineær økonomi er for noget. Derudover skal de selv arbejde med at finde løsninger til en konkret branche - i dette tilfælde en cykelforretning.

Undervisningsforløbet henvender sig til GF1/GF2 - nærmere bestemt til erhvervsfag 1 og 2 (Intro og Innovation), Afsætning C samt Det Uddannelsesspecifikke Fag (USF).

Du kan bladre direkte i undervisningsforløbet herunder.

Hvis du klikker på den turkise tekst herunder, vil e-bogen blive åbnet i en ny fane. Det link kan du kopiere og dele med dine elever.

Klik her og del linket med dine elever.

OBS! Log ind for at downloade den tilhørende lærervejledning, som du finder nedenfor.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.