Målgruppe

Hovedforløb

Fagområde

Kontor, Handel og Forretningsservice

Varighed

1 timer 15 minutter

Uddannelse

Kontor med specialer

Viden Om Data

Gennem dette undervisningsforløb vil eleverne få kendskab til, hvad Big Data er, og hvordan der arbejdes med data i administrationen. Dette forløb henvender sig til elever på hovedforløbets kontoruddannelse i faget Datahåndtering.

Beskrivelse

Big Data er et begreb, som spiller ind i vores hverdag – måske mere end mange ved. Groft oversat betyder det “store mængder informationer”. Vi har ubeskrivelig mængder data til rådighed, og vi er først nu ved at finde ud af, hvordan vi kan analysere og behandle data, så vi, som virksomhed, får gavn af det.

Eleverne vil i dette forløb blive klogere på, hvad Big Data er for noget, og hvordan man arbejder med Big Data i administrationen.

Materialet henvender sig til elever på hovedforløbets Kontoruddannelse i faget Datahåndtering (20706)

Du kan bladre direkte i undervisningsforløbet herunder.

Hvis du klikker på den turkise tekst herunder, vil e-bogen blive åbnet i en ny fane. Det link kan du kopiere og dele med dine elever.

Klik her og del linket med dine elever.

OBS! Log ind for at downloade den tilhørende lærervejledning, som du finder nederst på denne side.

Dette undervisningsforløb er en re-didaktiseret udgave af vores tidligere Big Data forløb. Vi har revideret og opdateret det og derved givet materialet et nyt liv. 

 

Opdateret december 2023

Læringsmål

  • Eleven ved, hvordan analyse af Big Data kan bidrage til virksomhedens udvikling, herunder effektivisering af arbejdsprocesser.

Materialet er blevet downloadet af 17 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.