AR og VR | EUD Business & USF Detail

Målgruppe

EUD GF1

Fag / Emner

Kontor, handel og forretning service

Varighed

4 timer 00 minutter

Fagområde

Detailhandel med specialer, Kontor med specialer, Handelsuddannelse med specialer, Finansuddannelsen, Eventkoordinatoruddannelsen

Viden Om Data

Titel: Aumented Reality i detailbranchen
Forløbet er udviklet til grundforløbet på EUD Business, og egner sig også til faget USF detail. Forløbet giver eleven forståelse for, hvordan AR kan anvendes i dagligdagen i en detailbutik. Undervisningsforløbet skal klæde eleven på til at løse udfordringen: „Hvordan kan AR give bedre kundeoplevelser i detailhandlen?“

Dette forløb er blevet downloadet af 23 brugere.

Læringsmål

  • Eleven skal have forståelse og viden om virksomhedens omverden, produkternes placering i butikken, butiksspejl og plano gram, samt kundens vej igennem butik.
  • Eleven får kendskab til Produkt Branding, Personal og Employéer branding i private og offentlige virksomheder samt serviceydelser og tjenester i private og offentlige virksomheder.
  • Eleven får viden om digital markedsføring og markedsføringsplaner.
  • Eleven får kendskab til segmentering, markedsforhold og størrelser, købsadfærd på konsumentmarkedet.
  • Eleven kan bearbejde og præsentere informationer om en virksomheds grundlæggende markedsforhold.

Beskrivelse

Detailhandlen i de fysiske butikker er i disse år stærkt udfordret af stigende nethandel og store spillere som Amazon og Alibaba. Det er ikke muligt at konkurrere på pris og sortiment mod så store spillere på markedet, der har har uanede ressourcer. Hvis branchen skal overleve, så skal der derfor findes nye veje. En af de veje kan være at satse på kundeservice og flere oplevelser for kunderne.

Ny teknologi, som fx AR (Augmented Reality), giver mulighed for at gå nye veje og måske skabe nogle helt andre oplevelser for kunderne, når de besøger fysiske butikker. Dette kan måske være en del af løsningen og i det mindste give nogle muligheder i konkurrencen med nethandlen. I dette undervisningsforløb skal vi kigge nærmere på, hvad AR er, og hvordan det kan anvendes i en detailvirksomhed.

I dette undervisningsforløb ser vi blandt andet nærmere på følgende:
- Hvad er AR?
- Hvordan arbejder butikker med AR idag?
- Hvordan ser fremtiden ud?

Undervisningsforløbet skal klæde dig på til at løse udfordringen:
„Hvordan kan AR give bedre kundeoplevelser i detailhandlen?“

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.