Fagligt serviceløft

På denne side kan du læse mere om vores faglige serviceløft, der henvender sig til dig, der underviser på de merkantile erhvervsuddannelser. Bliv kompetenceudviklet inden for emnerne for vores udviklerseminarer. Du kan efterfølgende tage en multiple choice-test med mulighed for at få et bevis på din nye viden.

I Viden om data er vi meget stolte og glade for vores udviklerseminarer. Til hvert seminar finder vi spændende artikler, filmklip og podcasts, som klæder vores udviklere på til at lave spændende forløb. Disse materialer omskriver vi, så udviklerne kun skal læse et dokument igennem inden, de skal på udviklerseminar. Dog synes vi, det er lidt ærgerligt, at det kun er udviklerne, som stifter bekendtskab med dette dokument, da det sætter fokus på relevant viden inden for det merkantile område.

Derfor har vi i Viden om data udviklet det faglige serviceløft, hvor de undervisere, som ikke er med til udviklerseminarerne, kan få den indsigt i viden. Hver gang et udviklerseminar er afholdt, bliver det faglige dokument offentliggjort, så ALLE undervisere kan læse det og få et videns-boost.

Når man så har læst det faglige dokument, kan man vælge at tage en test – en multiple choice. Hvis man har over 80% korrekt, får man tilsendt et bevis. Beviset er et tegn på, at underviseren har bestået og har fået et kompetenceløft i det pågældende emne.

Vi håber, du vil tage rigtig godt imod det!

Der vil løbende blive tilføjet emner til siden – så hold øje!

Har du spørgsmål?

Camilla HyldahlFaglig Udviklingskonsulent+45 2528 4314cahg@videnomdata.dk