Fagligt serviceløft (gammel udgave)

På denne side kan du læse mere om vores faglige serviceløft, der henvender sig til dig, der underviser på de merkantile erhvervsuddannelser. Vi har opdateret vores koncept, hvilket betyder at faglige serviceløfts på siden her, vil blive fjernet op til sommerferien 2023. Download derfor materialerne for at have adgang til dem derefter.

Det faglige serviceløft er et tilbud til dig, der underviser på de merkantile erhvervsskoler. Materialerne tager afsæt i indholdet fra vores udviklerseminarer, hvor vi finder spændende, som klæder vores udviklere på til at lave spændende forløb.

For at materialerne kommer andre end udviklerne til gavn, har vi lavet et kompetenceudviklingskoncept til dig, hvor du får adgang til materialet, et kort resume af hver artikel, refleksionsspørgsmål samt et overblik over, hvilke læringsmål/målpinde, materialet rammer ind i.

OBS! Da vi løbende evaluerer vores materialer, har vi opdateret vores koncept for det faglige serviceløft for at gøre det endnu bedre. For at skille tingene ad, vil de nye materialer fremgå på en anden side, som du finder her.

Denne side vil blive fjernet d. 31. maj. 2023. Vil du derfor gerne bruge materialerne derefter, skal du sørge for at downloade dem ned på din computer.

Har du spørgsmål?

Camilla HyldahlUdviklingskonsulent+45 2528 4314cahg@videnomdata.dk