Book en gæsteunderviser

Hos Viden om data har vi mange forskellige kompetencer, og dem ønsker vi også, at jeres elever skal have mulighed for at få glæde af. Derfor kan du, som underviser, booke en af vores konsulenter til at holde et oplæg for dine elever.

Book en konsulent til at holde oplæg for dine elever – helt gratis!

Vores konsulenter har forskellige specialeområder, hvorfor vi kan tilbyde at komme ud og holde oplæg om mange forskellige emner.

Inspiration til emner

Den grønne omstilling og bæredygtighed

Eksempelvis har vi vores Bæredygtig Udviklingskonsulent, Ramus, der er specialist inden for den grønne omstilling og bæredygtighed. Rasmus er tidligere blevet booket til at holde oplæg om bæredygtig kommunikation med fokus på green washing og green hushing – for både detail- og handelselever. En del af Rasmus’ oplæg er at få eleverne på banen, hvilket han gør gennem opgaver og refleksionsspørgsmål, der skal skabe interaktion.

Virtual Reality, Augmented Reality og Metaverse

En anden mulighed er at booke vores IT-didaktiske Konsulent, Julie, som er vores VR, AR og Metaverse specialist. Julie kan både assistere med at gøre eleverne klogere på, hvordan VR og AR allerede nu anvendes ude i virksomhederne – herunder deres kommunikationspotentialer, men også hvordan teknologiernes udvikling vil skabe nye anvendelses- og forretningsmuligheder i fremtiden, hvad end det er på detail, kontor eller handelsområdet. Julie sørger for at tilpasse sit oplæg efter dine ønsker og dine elevers fagområde.

 

Dette var blot eksempler..

Du kan på linket herunder læse mere om teamet bag Viden om data, og se hvilke specialeområder vi hver i sær sidder med. Tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål.