På denne side finder du forskellige læringsressourcer i cirkulær økonomi udviklet til undervisning på merkantile AMU-kurser.

Hvad er en læringsressource?

En læringsressource er en enkeltstående ressource, som fx en video, podcast, tekst eller grafik. Læringsressourcerne er ikke didaktiseret, men skal ses som små byggeklodser, der kan sættes ind i det forløb/kursus, hvor det giver mening.

Læringsressourcerne, på siden her, er udviklet specifikt til emnet cirkulær økonomi, men vil stadig kunne bruges på tværs af forløb og kurser, hvis det ønskes.

Alle læringsressourcerne er opdelt i 3 interaktive materialer:

  1. Video
  2. Podcast
  3. Tekst og grafikker

De tre interaktive materialer er lavet på en måde, så du som underviser nemt kan trække det ud, du gerne vil bruge.

Videomaterialer 

I dette materiale møder du blandt andet Thor Mortensen, som er konsulent for Center for Regional Udvikling hos Region Hovedstaden, Ditte Lysgaard Vind, som er direktør i The Circular Way og Thomas Thomsen, som er partner i virksomheden Better World Fashion.

Podcasts

I dette materiale møder du blandt andet Henrik Nørgaard, som på tidspunktet podcasten blev optaget, var projektleder for Lifestyle & Design Cluster, og Mikael Carlsen, som er salgsdirektør ved Reepay.

Tekst og grafikker

I dette materiale vil du få viden om begrebet cirkulær økonomi, hvad der kendetegner cirkulære produkter, hvad det vil sige at have en cirkulær forretningsmodel samt FN’s verdensmål.

Er du interesseret i endnu flere læringsressourcer?

I samarbejde med Videncenter for Digital Handel er der også blevet udviklet tilsvarende læringsressourcer om bæredygtighed og grøn omstilling.

Rasmus Kelman Burgdorf

Har du spørgsmål?

Rasmus Kelman Burgdorf
Bæredygtighedskonsulent