Dato / Tid

19. marts 2019

Kl. 9:00 - 16:00

Sted

Niels Brock Copenhagen Business College
Nørre Voldgade 34

Brug app udvikling som en del af din undervisning: Er du underviser på en erhvervsskole? Så kan du deltage på vores workshop, hvor du kan lære at udvikle apps og bruge det i din undervisning. Gå ikke glip af en inspirerende og lærerig dag - tilmeld dig nedenfor.

Hvorfor app udvikling?

Vi har udviklet verdens måske nemmeste vej til at lære professionel app udvikling. Evnen til at udvikle professionelle apps (eller gode prototyper) vil give alle åbenlyse fordele ift. innovation og entreprenørskab i en verden hvor stort set alle virksomheder udvikler og bruger apps, og hvor næsten alle nye virksomheder startes på idéer, der inkluderer apps.

Specielt inden for undervisning kan app udvikling noget specielt. Om det er fordi alle de unge ved, at apps er fremtiden, eller om det, mere sandsynligt, bare er fordi de ved, at alle deres venner bruger det meste af deres fritid med en smartphone i hånden, må stå uopklaret hen indtil videre. Så er der til gengæld ingen tvivl om, at når først de unge er kommet igang, så er motivationen helt i top.

Alle undervisere bør udnytte app udvikling. Det kan nemt bruges i alle fag, og giver et motivationsboost til hele klassen.

Vi har designet en 1-dags workshop for undervisere med fokus på tre ting:

1. Appudviklingen skal være så simpel at anvende, at alle workshop deltagere føler sig tryg ved at gå hjem og bruge det i undervisningen allerede dagen efter.

2. At sikre, at alle deltagere kan fortsætte udviklingen af egne apps efter workshoppen*

3. Det er i dag nemmere at lære at udvikle fremtidens teknologier end nogensinde før. Det er vores mål at skabe et brændende ønske hos alle deltagere om at fortsætte denne rejse efter workshoppen**

*Alle workshop deltagere vil modtage links til let tilgængeligt ekstramateriale, online hjælp, adgang til et netværk af andre med samme baggrund og udfordringer samt en liste af gode links til eksterne video tutorials.

**Vi baserer forløbet på den nye forskning og didaktik indenfor motivations fokuseret undervisning. Her på har vi udviklet en læringsform, der igennem en række højt motiverende udviklingsforløb, (f.eks. apps, virtual reality, augmented reality, 3D modellering, spil, og formålsfokuserede interaktive produktioner) kan uddanne deltagerne til spirende programmører og softwareudviklere. Det vil give en sikkerhed i anvendelsen af digital medieudvikling i alle aspekter af undervisningen.

Indhold for workshoppen:

• Kort oplæg om de fantastiske fremskridt i nu og nær-fremtidens teknologiske virkelighed, og de direkte konsekvenser for fremtidens undervisning og jobmuligheder
• Udvikling af dagens første app i Unity
• Kort oplæg af case stories og nemmeste metoder til forbedret IT/teknologi-undervisning
• Analog udvikling af egne apps/lærings-apps
• Feedback fra workshopteamet
• Digital udvikling af egne apps/lærings-apps
• Præsentation af nye apps fra frivillige deltagere
• Opsamling og kort oplæg om link til ekstramateriale, fora, mm.

Workshopprogrammet kan justeres efter ønske, og vil så vidt muligt tage højde for deltagernes ønsker.