Dato / Tid

25. april 2024

Kl. 0:00 - 0:00

Sted

Udmeldes senere

Udviklerseminar – Fremtidens menneske (og medarbejder) er bæredygtig

Et bæredygtigt liv kræver i mange tilfælde, at vi ændrer adfærd for at kunne træffe de mest bæredygtige valg.

Nogle valg er nemmere end andre, og det kan være tillokkende at tage det nemme valg og købe nyt i stedet for at reparere det gamle eller købe billigere med dårligere kvalitet. Adfærdsændringen gælder ikke kun os som privatpersoner, men også som kunder, medarbejdere og virksomheder. I mange tilfælde kan virksomheder hjælpe – og måske nudge – deres kunder til at træffe det nogle gange sværere, dyrere, men bæredygtige valg.

Indhold

Adfærdsændringerne kan i mange tilfælde hjælpes på vej ved hjælp af data, fx ved at sammenligne produkters klimaaftryk eller et nyt produkt versus et brugt eller en reparation. Fremtidens medarbejder kommer også i højere grad til at stille krav til virksomhedens værdier; stemmer virksomhedens værdier overens med medarbejderens personlige værdier og kan arbejdet være en del af et helhedsorienteret og bæredygtigt liv. Emnet kommer bl.a. til at tage udgangspunkt i Inner Development Goals (IDG), som ofte omtales som Verdensmålenes tvilling.  

Målgruppe

Emnet kan drejes i mange retninger, fra produktkendskab- og vejledning erhvervsfag – arbejdspladskultur og henvender sig derfor både til grund- og hovedforløb. 

Tid og sted

Underviserseminaret afholdes d. 25.04.23. Lokation samt tidspunkt meldes ud senere.

Trine Durup Rasmussen

Har du spørgsmål?

Trine Durup Rasmussen
Didaktisk udviklingskonsulent
Camilla Brøndahl Enevoldsen

Har du spørgsmål?

Camilla Brøndahl Enevoldsen
Didaktisk udviklingskonsulent

Skrevet 20.09.23

Til forsiden