Dato / Tid

13. november 2024 - 14. november 2024

Kl. 0:00 - 0:00

Sted

Udmeldes senere

Udviklerseminar. Få fingrene i datadejen – konkrete værktøjer til at komme i gang med databehandling

Vi producerer gigantiske mængder af data, og for mange kan det være en stor mundfuld at komme i gang med at arbejde med den data, en virksomhed har, på en indsigtsfuld måde

Indhold og metode

På dette udviklerseminar tager vi udgangspunkt i data, som Viden om data på forhånd har indsamlet eller fået lov til at benytte. På baggrund af den indsamlede data kommer vi med enkle datasæt og øvelser, som underviserne på udviklerseminaret og herefter eleverne kan arbejde med uanset niveau. Det kan eksempelvis være øvelser om salg, lagerbeholdning eller simple opgaver om forecasting. Herudover kommer vi med bud på, hvilke programmer der egner sig til formålet og på de fysiske kursusdage, får underviserne både hjælp fra os, hos Viden om data, og eksterne hænder, så der er mulighed for selv at komme i gang med dataarbejdet.

Målgruppe 

Undervisningsmaterialet, i forlængelse af dette udviklerseminar, adskiller sig fra de andre. I stedet for tekst, lyd og videoer om emnet, lægges der i stedet op til trin-for-trin-øvelser, der er differentieret efter den givne elevmålgruppe. Udviklerseminaret kan bl.a. rettes mod USF og databehandling, detail og indsamling og bearbejdning af data i en fysisk butik, eller fag som matematik og økonomi.

Tid og sted

Underviserseminaret afholdes over to dage fra d. 13-14.11.23. Lokation samt tidspunkt meldes ud senere.

Trine Durup Rasmussen

Har du spørgsmål?

Trine Durup Rasmussen
Didaktisk udviklingskonsulent
Camilla Brøndahl Enevoldsen

Har du spørgsmål?

Camilla Brøndahl Enevoldsen
Didaktisk udviklingskonsulent

Skrevet 20.09.23

Til forsiden