Dato / Tid

10. januar 2020 - 16. januar 2020

Kl. 8:00 - 18:00

Sted

New York

Vi gentager successen fra sidste år! Viden om data og Videncenter for digital handel er værter for en studietur, som du har mulighed for at komme med på! Vi rejser til New York for at besøge verdens største retail konference NRF Big Retail Show.

Viden om data og Videncenter for Digital Handel tager sammen med undervisere, virksomheder og skolerepræsentanter til New York for at besøge NRF Big Retail Show 2019, som foregår fra 12-14 januar. Skal du med? 

Sæt kryds i kalenderen den 10.-16. januar 2020 (datoerne er foreløbige)

I 2019 besøgte 38.000 menesker fra hele verden messen, der huser over 800 udstillere. I løbet af messen vil der være 70 talere fra hele verden.

Udover deltagelse på messen, planlægger videncentrene besøg hos én eller flere forretninger i New York for at blive klogere på hvordan teknologierne kan anvendes ude i virkeligheden.

 

Pris? (Gælder for skolerepræsentanter)

Estimeret pris i alt: kr. 16.000-17.000

Prisen inkluderer fly, hotel, billet til konference, guidet tur i New York + fuld forplejning.

Prisen er vejledende priser fra sidste års tur. 

Forhåndstilmelding

Vi forventer at have et hold på max. 25-30 deltagere for at få mest muligt ud af turen. Formålet med forhåndstilmelding er at give turlederne mulighed for at måle interessen for deltagelse. En forhåndstilmelding er ikke bindende, ligesom videncentrene heller ikke er forpligtet til at gennemføre den aktuelle tur, hvis vi ikke opnår det ønsket antal deltagere. Vi vil gerne modtage din forhåndstilmelding inden den 1. september 2019. 

Er du virksomhed og vil du gerne med, så kontakt da konsulent hos Viden om data Mette Kronborg Laursen på mkla@videnomdata.dk, da prisen for adgangsbilletten er anderledes for virksomheder.

Der er et begrænset antal pladser. Du kan forhåndstilmelde dig turen ved at sende en mail til Mette på mkla@videnomdata.dk.

Læs om sidste sidste års tur her.