Dato / Tid

21. maj 2019

Kl. 9:00 - 12:00

Sted

IBC Innovationsfabrikken Kolding

Tirsdag den 21. maj afholdes der kommunikationsworkshop IBC Innovationsfabrikken i Kolding. Invitationer er sendt ud på mail. SKOLEFORUM ER AFLYST. DELTAGERE HAR MODTAGET EN MAIL OM DETTE.

Kommunikationsforum featuring Eric Ziengs

Tidspunkt: 9.00-12.00
Sted: Lokale 108

Mangler du også sparring med ligesindede kommunikationsmedarbejdere? Og er du nysgerrig på at vide, hvad dine kollegaer laver på de andre erhvervsskoler og videncentre? Videncentrene arbejder for at formidle viden til fordel for at skabe endnu bedre erhvervsuddannelser.

Videncentrene vil gerne invitere dig med i vores landsdækkende kommunikationsteam. Derfor afholder vi en kommunikationsworkshop, hvor du har mulighed for at møde andre inden for dit felt samt få et boost til dit arbejde af Eric Ziengs. Eric Ziengs er guru inden for marketing, og han har bl.a. holdt foredrag til Kommunernes Landsforenings Kommunikationsdøgn og Kommunikation og Sprog.

Alle deltagere får et gratis eksemplar af Eric Ziengs bog Help marketing bogen samt frokost i IBC’s kantine.

Kontaktperson: Kommunikationsansvarlig Christina Stenderup cste@videnomdata.dk

 


 

AFLYST

Skoleforum featuring Camilla Mehlsen

Tidspunkt: 13.00-16.00
Sted: Auditorium 135

Viden om data vil gerne invitere partner- og brugerskolerne til et årligt møde for at se tilbage på 2018 og frem på aktiviteterne i 2019.

Til skoleforumet vil der bl.a. være foredrag med Camilla Mehlsen (indehaver af Mehlsen Media, medieforsker, ekspert i digital børne- og ungekultur, foredragsholder om digital dannelse og fremtidens kompetencer. Leder af den didaktiske enhed i forsknings- og undervisningsprojektet Digital (Ud)Dannelse (D.U.D.E) ved Center for Information og Boblestudier, Københavns Universitet.

Kontaktperson: Videncenterleder Jesper Bitsch Bierbaum på jbbi@videnomdata.dk