Dato / Tid

15. januar 2019

Kl. 15:00 - 17:00

Sted

Aarhus Business College
Sønderhøj 28
8260 Viby J

Så er der fyraftensarrangement, denne gang om disruption og Big Data.

Glæd dig til fyraftensarrangementet om disruption og Big Data, hvor vi vil få besøg af en ekspert og undervisere som har udviklet materiale.

Program:

Kl. 15-16, oplæg af Rikke Wetterstrøm, Labchef i People, Technology & Business Lab på Alexandra Instituttet.

I People, Technology& Business Lab arbejder de med forståelsen af samspillet mellem mennesker, teknologi, teknologiens anvendelse og forretningen. De beskæftiger sig med en lang række brancher – bl.a. detailhandel, hvor de har kortlagt de handlendes indkøbsmønstre i fire danske byer baseret på data fra butikkerne selv.

Rikkes oplæg vil bl.a. omhandle hvordan man med digitale måleværktøjer kan kortlægge, hvordan borgerne shopper og bruger bymidten – og den viden giver nye muligheder for at løfte detailhandlen. Rikke vil desuden fortælle om et andet projekt Alexandra Instituttet har været involveret i – Big Data Business Academy. I dette projekt har vi undersøgt hvordan virksomhederne anvender data i praksis, og hvilke konkrete udfordringer de har i forbindelse med brug af Big Data.

Kl. 16-17 præsentation af undervisningsforløb inden for emnerne disruption og Big Data.

Hør bl.a. Lars Petersen, underviser på Aarhus Business College fortælle om sit forløb “Disruption i detailbranchen”, som du kan finde her.