China Update | New Retail & omnichannel

Dato / Tid

25. august 2021

Kl. 0:00 - 0:00

Sted

Online

Kom til live webinar direkte fra Kina sammen med dine elever! - Det fjerde i rækken af i alt seks webinarer, der løber gennem 2021 under overskriften: China Update.

På denne side kan du læse mere og tilmelde dig webinaret:

China Update: New Retail & omnichannel

Dato: 25. august – Tidspunkt kommer snart

New Retail, omnichannel og den holistiske forbruger. Handler nye måder at sælge på om data, teknologi eller mennesker? Og kan data være med til at skabe bedre brugeroplevelser eller er det farlig overvågning?

Nærmere beskrivelse af webinaret kommer snart

Webinaret er designet til at give en masse gode eksempler og cases, og med nogle arbejdsspørgsmål skabe debat og diskussion, som kan give stof til eftertanke hos de danske erhvervsskoleelever, hvad enten de går på grundforløb eller arbejder i servicesektoren, inden for offentlig administration, shipping eller andre erhverv, hvor teknologi i de kommende år vil spille en større rolle, og i nogle tilfælde ændre arbejdsopgaver.

Webinaret tager dig og dine elever med på en digital studietur til Kina i et 2 timers live event.

Tag med, hvis du interesserer dig for samspillet mellem mennesker og teknologi, og hvis dine elever har interesse for, hvordan kunstig intelligens kan eller har indflydelse på deres dagligdag i fremtiden.

Tilmeldingslink kommer senere på foråret

Ønsker du at blive kontaktet, når vi åbner for tilmelding, send da en mail til konsulent Ina Hensel inhe@videnomdata.dk.

Line og Peter

Har du spørgsmål?

Jesper Bitsch Bierbaum Videnscenterleder M: +452528 4115