Dato / Tid

13. oktober 2021

Kl. 12:30 - 15:30

Sted

Online

Så er vi endnu en gang klar med årets konference for undervisere, hvor vi sætter fokus på de teknologier, data og den digitale udvikling, der påvirker markedet og dermed de merkantile erhvervsuddannelser. AHEAD21 foregår som 3 online seminarer i efteråret 2021.

Thomas

Kommer kunstig intelligens til at overtage vores arbejde?

Til dette tredje og sidste seminar i AHEAD21-rækken, sætter vi fokus på én af de teknologier som vil ændre den måde vi arbejder på i fremtiden, nemlig kunstig intelligens.

Du kan glæde dig til oplæg fra én af Danmarks førende eksperter på området, Thomas Terney. Vi inviterer også en dansk virksomhed med, som lige nu bruger kunstig intelligens. De vil fortælle om hvad det har betydet for deres arbejdsprocesser og hvad det betyder for de medarbejdere der skal arbejde sammen med kunstig intelligens.

Om AHEAD21

Til AHEAD21 sætter vi fokus på de teknologier, data og den digitale udvikling, der påvirker markedet og dermed de merkantI år har vi valgt at gøre AHEAD digital. I stedet for en fysisk konference får du derfor en række online seminarer hen over efteråret.

Seminarerne er gratis for undervisere, uddannelsesledere og andre tilknyttet de merkantile erhvervsuddannelser.

Kommer du fra en anden institution, vil vi bede dig om at kontakte os for ledige pladser.

AHEAD21 arrangeres af de to offentlige videnscentre: Videncenter for Digital Handel og Viden om Data.

logoer

Ina Hensel

Har du spørgsmål?

Ina Hensel
Kommunikationsansvarlig og faglig konsulent