AHEAD20 - Bonus-seminar, online facilitering

Dato / Tid

12. november 2020

Kl. 14:30 - 16:00

Sted

Online

Titel: Tips & Tricks til online facilitering. Vi har, helt ekstraordinært fået mulighed for at tilbyde dig dette bonus-seminar, der giver dig en række værktøjer til at blive en engagerende online underviser.

Om seminaret

Kender du det, at dine elever ikke engagerer sig? Du har følelsen af at tale ud i det tomme rum, og har svært ved at vide om dine elever lærer noget. Du kender sikkert det, at du stiller et spørgsmål, men der kommer ikke noget svar. Og måske kender du også det, at du beder dine elever arbejde i online-grupperum, men de taler mest om alt muligt andet.
– Sådan behøver det ikke at være!

Oplægget giver dig konkrete tips & tricks til at skabe deltagelse og engagement, som du kan bruge allerede i morgen i din online-klasse. Du får redskaber, som gør det lettere at planlægge og udføre en involverende og motiverende undervisning.
Du modtager efterfølgende slides med de forskelige redskaber, som hjælper dig med at forankre dem i din undervisning.

Peter Matzen er en erfaren og passioneret underviser, facilitator og kursusleder, som evner at skabe trygge og udviklende læringsrum fysisk og online. Han har en evne til at engagere mennesker og skabe tillid i grupper. Det gør han ved at være nysgerrig og stille spørgsmål, som udfordrer deltagerne til at tænke nyt.
Peter har mange års undervisningserfaring fra både højskole, videregående uddannelser og som facilitator af utallige workshops fysisk og online.

Har du spørgsmål?

Ina HenselKommunikationsansvarlig og faglig konsulent25284121inhe@videnomdata.dk