Vores Advisory Board består af eksperter fra erhvervslivet og uddannelsesmiljøet. Advisory Boardets rolle består i at være en aktiv sparringspartner i vores arbejde med at omsætte den grønne dagsorden til praksisnære handlinger.

Der vil blive afholdt 3-4 møder om året med vores Advisory Board.

Rasmus Steiniche, CEO, Neurospace

rasmus

Rasmus Steiniche er CEO ved Neurospace. Neurospace er eksperter inden for Data og Machine Learning, og arbejder til dagligt med softwareudvikling. Derigennem hjælper de nogle af Danmarks største virksomheder med at bruge deres data proaktivt. Rasmus var en af vores eksperter i forbindelse med vores undervisningsforløb om Machine Learning.

Morten Westergaard, Klimachef, Middelfart Kommune

morten

Morten Westergaard er Klimachef hos Middelfart Kommune. Morten brænder især for udvikling og implementering af energieffektivitet og bæredygtigt byggeri. Morten har en stor viden om ‘Smart Cities’ , og var også vores ekspert i forbindelse med vores undervisningsforløb om netop Smart City.

Claus Rosenkrands Olsen, Uddannelsespolitisk Chef, Dansk Erhverv

claus

Claus Rosenkrands Olsen er Uddannelsespolitisk Chef ved Dansk Erhverv. Claus er ansvarlig for Dansk Erhvervs politiske arbejde vedrørende blandt andet erhvervsuddannelserne.

Kevin Vognstoft Kristensen, Politisk Næstformand for Landssammenslutningen af Handelsskoleelever

kevin

Kevin Vognstoft Kristensen er Politisk Næstformand for Landssammenslutningen af Handelsskoleelever, der er en organisation som repræsenterer landets EUD/EUX-merkantil- og HHX-elever.

Advisory Boardets gæst

Hvert Advisory Board-møde vil have sit eget tema. Vi vil derfor få besøg af en gæst, der har en særlig ekspertise inden for det pågældende tema. Gæsten vil derfor variere fra gang til gang.