Her kan du lytte til vores podcast med indhold, inden for emnet 'Når kunstig intelligens får magt', hvor vi har optaget to episoder, som du sammen med de dertilhørende arbejdsspørgsmål aktivt kan tage i brug i undervisningen med det samme. Vi inddrager som altid faglige eksperter, der deler deres viden fra erhvervslivet med os.

Med ChatGPTens indtog på verdensmarkedet, er kunstig intelligens i den grad kommet på den politiske dagsorden, virksomhedernes dagsorden samt skolernes. Kunstig intelligens er kommet for at blive, og derfor er det vigtigt, vi klæder eleverne korrekt på, så de kan co-eksistere med AI.

Disse podcasts henvender sig til faget: Erhvervsinformatik C, EUD, Grundforløb.

I den første podcastepisode om Kunstig intelligens, har vi besøg af:

  • Emilie Lundblad, Tidligere Managing Director, Amesto Nextbridge.

I den anden podcastepisode om Kunstig intelligens, har vi besøg af:

  • Maria Skjærven, Stifter af Future Scouts

Er podcasten relevant for min undervisning?

For at gøre det nemt for dig, der underviser, at danne dig et overblik over om podcasten passer ind i din undervisning, har vi i det nedenstående hæfte fundet frem til de fag og emner på grundforløb og hovedforløb, der taler ind i podcasten.

Vi har desuden fundet målpinde/læringsmål, som du kan sætte flueben ved, hvis du inddrager podcasten i din undervisning.

Du kan lytte til alle vores podcastepisoder på SoundCloud.
God fornøjelse!

Skrevet 22.02.24

Til forsiden