Virksomhedscases Better World Fashion

I samarbejde med virksomheden Better World Fashion har vi udarbejdet to virksomhedscases – en som henvender sig til grundforløbet, og en som henvender sig til hovedforløbet. Begge cases tager udgangspunkt i, hvordan tøjindustrien kan blive mere bæredygtig? Eleverne får et unikt indblik i, hvordan virksomheden Better World Fashion arbejder med bæredygtighed, samt hvilke strategier de har udarbejdet for at være bæredygtige.

Grundforløb

Kig dig rundt i virksomhedscasen, som henvender sig til grundforløbseleverne herunder. Du kan også downloade e-bogen som PDF, hvis du klikker på “download” ikonet. Under e-bogen kan du downloade en lærervejledning, hvor du som underviser finder en indledning til casen, hvordan den er opbygget samt faglige mål, som casen taler direkte ind i.

Hovedforløb

Kig dig rundt i virksomhedscasen, som henvender sig til hovedforløbseleverne herunder. Du kan også downloade e-bogen som PDF, hvis du klikker på “download” ikonet. Under e-bogen kan du downloade en lærervejledning, hvor du som underviser finder en indledning til casen, hvordan den er opbygget samt faglige mål, som casen taler direkte ind i.

Har du spørgsmål?

Camilla HyldahlFaglig Udviklingskonsulent+45 2528 4314cahg@videnomdata.dk