I samarbejde med Energinet har vi udarbejdet forskellige cases, der både henvender sig til grundforløb og hovedforløb. Alle casene tager udgangspunkt i to emner: Bæredygtighed og data. Eleverne får et unikt indblik i, hvordan Energinet arbejder med data, og hvordan data spiller en central rolle, når det kommer til det bæredygtige aspekt.

Grundforløb

Kig dig rundt i virksomhedscasene, som henvender sig til grundforløbseleverne herunder. Du kan også downloade e-bogen som PDF, hvis du klikker på “download” ikonet. Under e-bogen kan du downloade en lærervejledning, hvor du som underviser finder en indledning til casene, hvordan de er opbygget samt faglige mål, som den enkelte case taler direkte ind i.

Hovedforløb

Kig dig rundt i virksomhedscasene, som henvender sig til hovedforløbseleverne herunder. Du kan også downloade e-bogen som PDF, hvis du klikker på “download” ikonet. Under e-bogen kan du downloade en lærervejledning, hvor du som underviser finder en indledning til casene, hvordan de er opbygget samt faglige mål, som den enkelte case taler direkte ind i.

Konkrete eksempler på anvendelsen af virksomhedscasene

I efteråret 2022 afholdte vi en af vores ambassadøraftener, hvor vi blev beriget med viden fra Christian Adelhardt fra Energinet. Efter oplægget fik ambassadørerne til opgave at finde ud af, hvordan de ville inkorporere virksomhedscasene fra Energinet i undervisningen. Det kom der fem konkrete eksempler på.

Disse eksempler har vi samlet i nedenstående zip-fil, så du har mulighed for at lade dig inspirere af deres arbejde.

Rasmus Kelman Burgdorf

Har du spørgsmål?

Rasmus Kelman Burgdorf
Bæredygtighedskonsulent

Opdateret 03.10.23

Til forsiden