Vil du blive klogere på fremtidens trends inden for detailhandlen? Her på siden, kan du læse en række artikler - skrevet af undervisere, der var med på vores studietur til New York. Alle artikler indeholder arbejdsspørgsmål og læringsmål, så du aktivt kan inddrage dem i din undervisning.

I januar 2022 havde vi fra Viden om data og Videncenter for Digital Handel fornøjelsen af at have et hold undervisere med på studietur til New York. Programmet var planlagt, og underviserne skulle både opleve den pulserende bys forretningsliv og besøge verdens største retail messe, NRF Retail’s Big Show, hvor de kunne få et indblik i fremtidens detailverden.

For at kunne dele ud af så meget viden, fra studieturen, som muligt, har underviserne efterfølgende fået til opgave at skrive en artikel om et selvvalgt emne fra New York – med fokus på, hvordan fremtidens detailhandel kommer til at se ud.

Du finder artiklerne med dertilhørende arbejdsspørgsmål og læringsmål herunder

Der vil løbende blive tilføjet artikler til siden.