Denne trin-for-trin guide henvender sig både til dig, der underviser samt til dine elever. Med denne guide i hånden bliver I hurtigt bekendte med servicerobottens egenskaber. En af de ting I blandt andet lærer, er at programmere servicerobotten, så den byder velkommen.

Vi lever i en digital tidsalder, hvor vi hele tiden skal forholde os til nye og spændende teknologier. På de merkantile erhvervsuddannelser begynder man at se, hvordan de forskellige teknologier, såsom robotteknologien, bliver en integreret del af undervisningen. Nogle gange kan det dog godt være lidt svært at blive dus med det nye – både set ud fra underviserens og elevernes synspunkt. Dette vil vi gerne hjælpe med, og derfor har vi udarbejdet en trin-for-trin guide, som undervisere og elever kan bruge, når de skal lære at programmere en servicerobot. Med både tekst og billeder bliver undervisere og elever bekendt med servicerobottens forskellige funktioner.

 

Du kan bladre direkte i trin-for-trin guiden eller downloade den nedenfor

Camilla Hyldahl

Har du spørgsmål?

Camilla Hyldahl
Faglig Udviklingskonsulent