Samfundet åbner op igen og NRF har offentliggjort, at de i 2022 vil afholde deres årlige konference "NRF Retail's Big Show" i New York. Derfor krydser vi fingre og sætter alle sejl ind på at lave en studietur til New York i januar 2022 i samarbejde med Videncenter for Digital Handel.

Studietur til New York – 14.-20. januar 2022 (foreløbige datoer)

NRF Retail’s Big Show er verdens største retail konference. I 2020 besøgte ca. 38.000 mennesker fra hele verden messen, der huser over 800 udstillere. NRF Retail’s Big Show 2022 foregår fra søndag d. 16. januar til og med tirsdag d. 18. januar og der vil i løbet af messen vil være oplæg fra 70 talere fra hele verden.

michael

Foreløbigt program

  • Fredag d. 14. januar: Afgang fra København til New York
  • Lørdag d. 15. januar: Butiksrundtur i New York
  • Søndag d. 16. januar: NRF konferencen åbner
  • Mandag d. 17. januar: 2. dag på konferencen
  • Tirsdag d. 18. januar: 3. og sidste dag på konferencen
  • Onsdag d. 19. januar: Butiksrundtur eller virksomhedsbesøg i New York
  • Torsdag d. 20. januar: Afgang fra New York til København

Programmet er vejledende og afhænger af flyafgange mm.

Estimeret pris (Gælder for skolerepræsentanter)

Estimeret pris i alt: kr. 18.500

Prisen inkluderer fly, hotel, morgenmad, billet til konference, guidet tur i New York og 3 x aftensmad.
Prisen er vejledende og er baseret på priser fra turen i 2020. 

Vil du med til New York?

Vi forventer at have et hold på max. 25-30 deltagere for at få mest muligt ud af turen. Turen er for undervisere og andre medarbejdere fra erhvervsskolerne, ligesom at Videncenter for Digital Handel og Viden om Data deltager.

Der er et begrænset antal pladser – først til mølle gælder.

Du kan forhåndstilmelde dig turen ved at sende en mail til Janne Gaye på jga@digitalhandel.dk. Forhåndstilmeldingen er ikke bindende, men vi reserverer en plads til dig og du vil blive bedt om endelig bekræftelse før din plads er sikret

Hvad med Covid-19?

Studieturen er selvfølgelig betinget af, at rejsevejledninger og den aktuelle situation i New York tillader det. Vi vender tilbage med nærmere information om forsikring og forholdsregler ift. at rejse til New York, ligesom at vi samarbejder med rejsebureauet om at sikre bedst mulig sikring på turen.

Mette Kronborg Laursen

Har du spørgsmål?

Mette Kronborg Laursen
Videnscenterchef

Peter

Læs mere om NRF og tidligere studieture