Vi er stolte af at præsentere dette nye samarbejde med Innovation Centre Denmark, hvor du og dine elever kan komme så tæt på virkeligheden, som det overhovedet er muligt lige nu med to webinarer, der handler om Dataetik & Abonnementsmodeller - direkte fra USA!

Silicon Valley | 2 webinarer med fokus på dataetik & abonnementsmodeller

Få seneste nyt og indsigter i nye teknologier, samt trends direkte fra Silicon Valley – USA.

Teknologiske fremskridt er i færd med at forandre verden, både for det positive og negative. Men, hvilke innovative forretningsmodeller er værd at holde øje med i USA, hvilke etiske konsekvenser kan det få for dig og hvordan kan vi lære af det?

Få svar og inspiration til din undervisning, på vores to webinarer, som afholdes i samarbejde med Innovation Centre Denmark, Silicon Valley. Her får du bl.a. indsigt i abonnementsrevolutionen, der de seneste år har medfødt populære forretningsmodeller, som Netflix og Peloton. Derudover vil du blive opdateret på de nyeste trends og dilemmaer omkring vores stigende forbrug af sociale medier.

       ”Der er ingen, der kan måle sig med Silicon Valley, når det kommer til innovative forretningsmodeller

Innovation Centre Denmark i Silicon Valley er placeret i Palo Alto, syd for San Francisco, tæt på verdens førende universiteter, som Stanford University og UC Berkeley. Derudover er Silicon Valley’s innovative miljø, fødested for en række af verdens førende højteknologiske virksomheder som Apple, Facebook, Instagram og Netflix. Centeret skaber kontakter mellem det danske og californiske erhvervsliv og forsknings- og innovationssystem.

På disse to webinarer får du derfor inspiration direkte fra Silicon Valley, det berømte område i det nordlige Californien, som er hotspot for teknologivirksomheder og er synonymt med tech-industrien og innovation.

sILICON vALLEY WEBINARER

Silicon Valley | Stoler du på Apple & Facebook – Dataetik i USA: Tirsdag d. 25. maj kl. 14.00-16.00

Silicon Valley | Streaming & Fitness – Abonnementsmodeller i USA: Mandag d. 14. juni kl. 14.00-16.00

→  Læs mere og tilmeld dig de enkelte webinarer herunder

Ina Hensel

Har du spørgsmål?

Ina Hensel
Kommunikationansvarlig og faglig konsulent