Vi er stolte af at præsentere dette nye samarbejde med China Experience, hvor du og dine elever kan komme så tæt på virkeligheden som det overhovedet er muligt lige nu med en række af webinarer gennem hele 2021, direkte fra Kina!

China Update | Nye trends med data i Kina

Kina er foran teknologisk. Med lempeligere GDPR regler er det mulig for tech-giganterne at indsamle data og træne algoritmer med lynets hast. Men hvilke områder er det værd at holde øje med i Kina, hvilke konsekvenser kan det få danskere og danske virksomheder og hvad kan vi egentlig lære af det?

Få svarerne og en masse inspiration til din undervisning på webinarrækken China Update, som kickstartes i december og dykker ned i forskellige datadrevne temaer over hele året 2021.

Inspiration fra verdens største digitale økonomi

– er Kina også en black box for dig?

Snapschats brug af QR koder og Instagrams livestreaming feature er ikke cutting edge. Begge platforme har sig ladet inspirere af kinesiske Taobao Live og Wechat. Hvis data er det nye olie, så er Kina et næsten uudtømmeligt oliefelt, hvor forbrugere er nysgerrige og eksperimenterende. Det gælder ikke kun inden for e-handel, men også for sundhedsteknologi, logistik og mange andre områder, hvor der er hård brug for moderne og effektive løsninger til en befolkning på 1.4 milliarder. Kina er ikke længere kun verdens fabrikshal, og der er god grund til at lade sig inspirere fra Riget i Midten.

“Hvis data er det nye olie, så er Kina et næsten uudtømmeligt oliefelt, hvor forbrugere er nysgerrige og eksperimenterende.”

china update

Læs mere om vores afholdte webinarer herunder og find bl.a. spændende forberedelsesmateriale.

Du kan downloade vores pressemeddelelse vedrørende samarbejdet herunder

Line og Peter