Viden om data søger videoproducer

Viden om data søger lige nu en videoproducer til en 20 timers stilling. Læs stillingsopslaget herunder og ansøg via linket.

Er du en erfaren videoproducer og vil du gerne arbejde med produktion og udvikling af digitale undervisningsmaterialer til landets erhvervsskoler?

Om videnscentret
I Viden om Data, de merkantile erhvervsskoler videnscenter for databasseret service og forretningsudvikling, udvikler vi undervisningsmateriale til erhvervsskolerne som styrker elevernes færdighed på tværs af hele landet til fordel for både private virksomheder og offentlige organisationer.

Videnscentrets formål er at kompetenceudvikle undervisere på de merkantile erhvervsuddannelser, og dermed at gøre eleverne dygtige til at håndtere udviklingen inden for data og matche de aktuelle kompetencer, som virksomhederne efterspørger.

Videncentret arbejder målrettet på at generere og distribuere viden inden for centrets områder, så undervisere og elever får den seneste og mest relevante viden om databaseret service og forretningsudvikling.

Om jobbet
Vi søger en videoproducer til video- og podcastproduktion i forbindelse med udvikling af digitale undervisningsmaterialer, 20 timer pr. uge. Dine opgaver bliver, i samarbejde med teamet og undervisere fra landets merkantile erhvervsskoler, at designe og producere videomateriale og podcasts til undervisningsforløb. Derudover kan det også blive relevant at lave små klip til videnscentrets sociale platforme, primært LinkedIn, Facebook og YouTube.

Du er måske selvstændig og vil gerne have noget fast arbejde ved siden af. Som videoproducer kommer du til at spille en central rolle i fremstilling og udvikling af det undervisningsmateriale, vi udgiver på vores læringsplatform. Videoer, som er en vigtig del af vores materialebank.

Vi arbejder med professionelt udstyr og Adobe pakken. Kendskab til redskaber og teknologier vil være en fordel. Vi forventer erfaring med produktion af video, og vilje til at arbejde på skæve tidspunkter i forbindelse med vores udviklerseminarer, som du vil blive en del af 6-8 gange årligt.

Du kan se eksempler på vores videoproduktion på Viden om datas YouTube-kanal: https://www.youtube.com/channel/UCUTJz0rfdTma3DKMTzqxXGg

Du får i jobbet
Med jobbet får du mulighed for at præge de merkantile erhvervsuddannelsers fremtid, hvor du gennem en alsidig arbejdsdag får mulighed for at sætte dit eget aftryk på jobbet. I et dynamisk team med godt humør og højt til loftet. Vi tilbyder:

  • et uformelt miljø, hvor der er fokus på udvikling og trivsel
  • en stor grad af frihed under ansvar
  • en deltidsstilling, hvor du skal deltage på vores udviklerseminarer 6-8 gange årligt, den resterende tid, passer du selv ind.

Lyder dette interessant for dig?
Så send os en kort motiveret ansøgning sammen med dit CV hurtigt muligt. Vi vurderer ansøgningerne løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet.
Tiltrædelse senest 1. januar 2020, stillingen er på 20 timer ugentligt og tidsbegrænset ind til 31. december 2024. Samtalerne vil blive afholdt løbende på Innovationsfabrikken, Birkemosevej 1, 6000 Kolding.

Har du spørgsmål til jobbets indhold, er du velkommen til at kontakte videncenterleder Jesper Bitsch Bierbaum på 2528 4115 eller mail: jbbi@videnomdata.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.
Vi ønsker at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og vi ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund.

Har du spørgsmål?

Jesper Bitch Bierbaum Videnscenterleder 2528 4115

Skriv en kommentar