Studentermedhjælper til kommunikation

Viden om data søger lige nu en studentermedhjælper til kommunikation. Læs stillingsopslaget herunder og ansøg via linket.

Interesserer du dig for digital kommunikation og ønsker du at få et indblik i jobbet som kommunikationsmedarbejder og samtidig opnå relevant erhvervserfaring mens du studerer? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Vi er et nationalt videnscenter, der har til formål at kompetenceudvikle undervisere og elever på de merkantile erhvervsskoler inden for databaseret service og forretningsudvikling. Dette gør vi blandt andet ved at udvikle undervisningsmaterialer.

Vi søger en studentermedhjælper, der har lyst til at kommunikere med vores målgrupper på vores forskellige digitale kanaler og på den måde blive kendt med samspillet mellem hjemmeside, nyhedsbrev og sociale medier. Samtidig vil du få en understøttende rolle i forhold til strategiske overvejelser omkring vores markedsføringsindsats. Dine arbejdstider vil være fleksible, men gerne indenfor tidsrummet 8-16. Du bliver en del af et team af 3 konsulenter og en videnscenterleder.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

• opslag på de sociale medier, primært LinkedIn og Facebook
• opslag på vores hjemmeside Videnscenterportalen.dk/dsf
• nyhedsbreve i Mailchimp
• udarbejdelse af grafiske elementer til vores digitale platforme
• diverse opgaver i andre IT-programmer.

Vi sætter pris på, at du er initiativrig, tager ejerskab på dine opgaver og udfordrer dig selv og os – for som studentermedhjælper vil du indgå på lige fod med resten af teamet.

Din profil

Du læser en videregående uddannelse og er formodentlig på dit sidste år af en bacheloruddannelse inden for Virksomhedskommunikation, Marketing, Informationsvidenskab, IT, Dansk el lign., eller du er på dit første år af en kandidatuddannelse gerne med fokus på webkommunikation, IT eller markedsføring. Vi ser gerne, at du har minimum 1,5 år tilbage af dit studie.
Du har en høj skriftlighed og gode kommunikationsevner samt sans for marketing og sociale medier. Du trives med at arbejde i diverse IT-systemer og har du kendskab til WordPress er det en fordel, men ikke et krav.
Du arbejder struktureret, har fokus på detaljen og kan arbejde selvstændigt. Du har en løsningsorienteret tilgang og er kreativ i at finde nye vinkler på, hvordan vi fx får flere i vores målgrupper til at anvende vores undervisningsmaterialer.
Du er analytisk, lærevillig og fuld af gå-på-mod, og du stiller spørgsmål, hvis der er noget, der ikke giver mening.

Vi tilbyder:

• et uformelt miljø, hvor der er fokus på udvikling og trivsel
• et spændende job i en ny organisation
• en stor grad af frihed under ansvar
• et studiejob på 10-15 timer om ugen. Vi er selvfølgelig fleksible, så arbejdstiden passer med dit studie, eksamensperioder mm.

Lyder dette interessant for dig?

Så send os en kort motiveret ansøgning sammen med dit CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Kommunikationsansvarlig og faglig konsulent Ina Hensel på telefon 25 28 41 21 eller inhe@videnomdata.dk. Vi vurderer ansøgningerne løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål?

Ina Hensel Kommunikationsansvarlig og faglig konsulent 25284121

Skriv en kommentar