Deltag i KMD og EDUGAIMs webinar med titlen: "Klar til teknologifaget?"

I samarbejde med KMD og EDUGAIM tilbyder vi nu dig at deltage på et spændende webinar med titlen "Klar til teknologifaget?". Webinaret tager udgangspunkt i de nyeste undervisningsmetoder og den nyeste forskning inden for brugen af teknologi i undervisningen og henvender sig til lærere og undervisere på både grundskoler og ungdomsuddannelser.

Om webinaret

Behovet for flere unge med teknisk uddannelse er hastigt stigende. Kravene til mere teknisk undervisning øges derfor på alle uddannelser i de kommende år. Hvor stort er behovet, og hvilke krav kan alle uddannelser forvente?

I samarbejde med EDUGAIM inviterer KMD til et online webinar, hvor Lars Reng fra Aalborg Universitet København fortæller om erfaringer, forskning og meget mere.

Webinaret tager udgangspunkt i de nyeste undervisningsmetoder og den nyeste forskning indenfor brugen af teknologi i undervisningen. Med udgangspunkt heri, gives indsigt og konkrete værktøjer, som lærere i både grundskolerne, specialskolerne, erhvervsskolerne og gymnasierne, kan bruge til at skabe en bedre og mere teknologibaseret undervisning i fremtiden.

På webinaret kan du blandt andet høre om:

  • Det øgede krav til teknisk uddannelse (og en afdækning af det fremtidige behov)
  • Motivationsfokuseret læring og spil baseret undervisning
  • Udvikling af ny didaktik på Aalborg Universitet
  • Spiludvikling i Unity

Om Lars Reng:

Lars Reng er uddannet civilingeniør med speciale i computer vision og grafik. Han har i over ti år undervist på Aalborg Universitet, i blandt andet programmering, kunstig intelligens, computergrafik, spiludvikling, image processing, innovation af ny teknologi, problembaseret læring, og meget mere.

Han har i de sidste 10+ år forsket i motivation og læring, med fokus på teknisk svære fag. Han har over ti års erfaring med udvikling af nye uddannelser og studieplaner på Aalborg Universitet, og er medstifter og leder af ‘Centeret for anvendt spilforskning’ og ‘Samsung media innovation lab for education’ på AAU.

Siden 2012 har han i stigende grad undervist og planlagt undervisning for et netværk af ekspertudviklere, der i dag har undervist over 10.000 elever og lærere på ‘alle’ former for skoler i Danmark. Han har hjulpet en lang række skoler og gymnasier med at udvikle ny didaktik og nye undervisningsplaner, i forbindelse med teknologi undervisning.

Lars har rådgivet virksomheder, IT-branchen, HK, Dansk Erhverv, Dansk Industri, borgmestre, skoleledere, og tidligere ministre på begge sider i folketinget.

Tilmeld dig på følgende datoer:

Har du spørgsmål?

Jesper Bitch Bierbaum Videnscenterleder M: +4525284115

Skriv en kommentar