Webinar 'AR in Social Media' Nu på Youtube

AR-filtre er den nyeste trend på de sociale medier. Det er meget mere end sjove ansigter - og virksomhederne er i fuld gang med at anvende AR-reklamer i deres digitale strategier. Få en forståelse for, hvordan de bliver brugt, og dan dig et overblik over de grundlæggende mekanikker ved teknologien.

Den 23. april inviterede vi Sérgio Oliveira fra KHORA til at fortælle om den nyeste trend på de sociale medier – AR-filtre.

Webinaret er nu på Youtube.

Sérgio tager os med ind i en verden af Augmented Reality (AR), og viser os, hvordan det bruges på de sociale medier Facebook, Instagram og Snapchat i et markedsføringsperspektiv.

Webinaret er interaktivt, forstået på den måde, at Sérgio kommer med konkrete eksempler, han gerne vil have jer til at prøve selv -hjemme i stuerne – særligt på Instagram og Snapchat, så det er en fordel at have disse downloadet inden vi går i gang.*

Sérgio arbejder til dagligt hos KHORA, som er en af Nordens førende VR og AR producenter, hvor fokus er på at skabe nytænkende indhold inden for mange forskellige brancher.
Sérgio Oliviera fra KHORA

Bemærk at webinaret er på engelsk.

Klik på billedet herunder og se webinaret direkte på vores Youtube-kanal.