Gode råd til facilitering af Online Læring - Til undervisere

Dette materiale giver dig inspiration til, hvordan du kan give din online undervisning et løft og dermed kvalitetssikre din undervisning, så det bliver (næsten) som om, du var fysisk tilstede med dine elever.

Som underviser opnår du viden om:

  • Online facilitering – via et skema
  • E-didaktiske overvejelser – via et skema
  • Gode tips til et online flow i et forløb

Dette materiale giver dig inspiration til at give din egen online undervisning et løft, og dermed kvalitetssikre din undervisning, så det bliver (næsten) som om, du var fysisk tilstede med dine elever.

Selv om du er en rutineret underviser, som har stået i det fysiske klasseværelse i mange år, så kan det give god mening at vende tilbage til det didaktiske skema, når man skal arbejde med online undervisning. Vi står i øjeblikket i en situation, hvor fliplearning ikke kan komme i spil i den velkendte form, når vi ikke kan mødes fysisk med vores elever. Derfor er det vigtigt, at vores planlægning af en hel online dag eller uge bliver struktureret godt – det vil disse redskaber hjælpe dig med.

Skriv en kommentar