Har du kompetencerne til at gøre din virksomhed eller dit produkt grønnere?

Vigga Svensson (medstifter af Vigga.us og Continued) vil den 11. september 2019 debattere verdensmål 12. Ansvarligt forbrug og produktion til dette års AHEAD-konference; AHEAD19. Vigga har om nogen formået at skabe banebrydende, bæredygtige koncepter som udfordrer vores brug og smid væk-kultur.


Den 11. september har videncentrene Viden om data og Videncenter for Digital Handel samlet en række eksperter, der vil give deres bud på fremtidens vigtigste erhvervskompetencer i lyset af klimaforandringerne til konferencen Ahead19 – konference om fremtidens erhvervskompetencer.

Praktisk information:

Dato: 11. september 2019
Tid: 8.45-16.00
Sted: Industriens Hus i København
Billetter: www.ahead19.dk

AHEAD19 er sponsoreret af DIO II og HK/Privat samt HK Handels Udviklings- og Samarbejdsfond for Funktionæroverenskomst for Handel, Transport og Service.

Skriv en kommentar