Kom med til AHEAD19 - en konference om fremtidens erhvervskompetencer

Erhvervsskoleelever, undervisere og erhvervsfolk inviteres til AHEAD19, for at vi sammen kan sætte fokus på fremtidens erhvervskompetencer i lyset af klimaforandringerne.

Viden om data og Videncenter for digital handel afholder onsdag den 11. september kl. 8.45-16.00 konferencen AHEAD19 i Industriens Hus i København. Nedenfor kan du læse lidt om konferencen og se nogle af de oplægsholdere, som du kan glæde dig til at høre til konferencen!

 

Få Early Bird-billetter frem til den 21. august – gå ikke glip af muligheden for at tilmelde dig til den bedste pris!

Early Bird-pris: 749 kr. ekskl. moms (936,25 kr. med moms)*
Billetprisen stiger til 995 kr. ekskl. moms (1.243,75 kr. med moms)*

*Erhvervsskoleelever har gratis adgang til konferencen, men deltagelse kræver tilmelding. Send en mail til Mette på mkla@videnomdata.dk, hvis du er erhvervsskoleelev og ønsker at deltage i konferencen.​

FREMTIDENS ERHVERVSKOMPETENCER MED FN’S VERDENSMÅL 
AHEAD19 sætter fremtidens erhvervskompetencer på dagsordenen – i år med udgangspunkt i FN’s verdensmål. I 2015 vedtog FN’s Generalforsamling 17 mål for en bæredygtig udvikling for verden frem mod år 2030: FN’s verdensmål. Videncentrene har valgt at sætte fokus på 5 ud af de 17 verdensmål:

• 4 Kvalitetsuddannelse
• 8 Anstændige jobs og økonomisk vækst
• 12 Ansvarligt forbrug og produktion
• 13 Klimaindsats
• 17 Partnerskaber for handling

Verdensmålene er valgt på baggrund af deres relevans for videncentrenes fagområder samt deltagernes baggrund.

DEBATOPLÆG OG WORK LABS 
AHEAD19 har en anderledes konferenceform, der skifter mellem debatoplæg og labs. Deltagerne vil blive inddraget i høj grad i løbet dagen. Konferencens rammer er idéudviklet på baggrund af en Hackathon med eventelever fra IBC i Kolding.

En række oplægsholdere vil debattere fremtidens erhvervskompetencer i lyset af klimaforandringerne. Oplægsholderne vil herefter facilitere labs, hvor deltagerne får mulighed for at arbejde på en række udfordringer i teams.

​Oplægsholderne er udvalgt på baggrund af en række kriterier: Deres klimabevidsthed, virksomhedens anvendelse af data og ny teknologi, digitalisering og deres forretningsmodel.

I løbet af dagen skal deltagerne deltage i 3 work labs: en lab som er ens for alle og to som er forskellige. Til konferencen vil deltagerne få mulighed for selv at vælge, hvilken work lab de ønsker at deltage i. Da der er et begrænset antal pladser ved hver work lab, vil fordelingen være efter først-til-mølle princippet. Alle deltagere hører alle debatoplæg, som lægger op til indholdet af labs’ene.

GLÆD DIG TIL AT HØRE DE KENDTE – OG DE MINDRE KENDTE – OPLÆGSHOLDERE… 

AHEAD19 præsenterer en god blanding af kendte (og mindre kendte) navne, så du får ny inspiration og læring med hjem til din virksomhed eller uddannelsesinstitution.

AHEAD19 talere

Du kan bl.a. se frem til at høre:

Camilla Lercke Odgaard: Camilla er Head of Media Relations & Corporate Branding hos Chr. Hansen; kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed i 2019. Læs mere om Camilla her. 

Asger Narud: Asger er én af de mange unge mennesker, som sætter spørgsmålstegn ved tingenes tilstand og presser på for, at der sker klimahandling. Læs mere om Asger her. 

Vigga Svensson: Vigga grundlagde i 2014 verdens første cirkulære abonnementsservice for vente- og børnetøj, VIGGA. VIGGA er grundlagt ud fra overbevisningen om, at vi skal gøre noget drastisk ved det overforbrug vi har i dag. Læs mere om Vigga her. 

Hilfr.dk: Hilfr ønsker at hæve barren for platformsøkonomi. Deres ambition er at bringe platformsøkonomien ind i en ny tidsalder, hvor anstændige arbejdsvilkår går hånd-i-hånd med god service og fair priser. Læs mere om Hilfr.dk her. 

Rikke Rønholt: Rikke Rønholt er Bestyrelsesmedlem i Eir Soccer og Medstifter af Global Goals World Cup, hvor hun bl.a. har ansvar for fundraising og partnerskaber. Læs mere om Rikke Rønholt her. 

Derudover kan du glæde dig til at høre:

  • Matias Møl Dalsgaard (CEO for GoMore)
  • Søren Ejlersen (kok og medstifter af Aarstiderne)
  • Jesper Theilgaard (meteorolog og klimadebattør)
  • Lene Tanggaard (professor i pædagogoisk psykologi)

… Og mange flere!

Ses vi til AHEAD19?

DIO II og HK/Privat samt HK Handels Udviklings- og Samarbejdsfond for Funktionæroverenskomst for Handel, Transport og Service.

Skriv en kommentar