Workshops: App udvikling til din undervisning

Har du endnu ikke tilmeldt dig en af vores workshops i app udvikling? Så frygt ej. Du kan stadig nå det, men du skal skynde dig.

Alle undervisere bør udnytte app udvikling. Det kan nemt bruges i alle fag og giver et motivationsboost til hele klassen. Du får her 5 grunde til, at du skal deltage i workshoppen:

1. Du skal kun bruge én dag, så kan du udvikle professionelle apps. Det er verdens (måske) nemmeste vej til at lære professionel app udvikling.

via GIPHY

2. Du skal tilbringe dagen sammen med ligesindede undervisere fra andre erhvervsskoler.

via GIPHY

3. Du bliver undervist af Danmarks førende eksperter inden for digital udvikling og læring, Lars Reng fra Aalborg Universitet og EDUGAIM, som sammen har undervist mere end 10000 skoleelever og 1000 lærere i og med de digitale værktøjer vi skal arbejde med på workshoppen.

via GIPHY

4. Efter endt workshop er du klar til at integrere app udvikling i din undervisning. Evnen til at udvikle professionelle apps (eller gode prototyper) vil give alle åbenlyse fordele ift. innovation og entreprenørskab. Vi lever i en verden hvor stort set alle virksomheder udvikler og bruger apps, og hvor næsten alle nye virksomheder startes på idéer, der inkluderer apps.

via GIPHY

5. Det er GRATIS at deltage.

via GIPHY

Hvad venter du på? Tilmeld dig i menuen øverst til venstre.