Fyraftensarrangement om Disruption og Big Data

Den 15. januar har du mulighed for at deltage i et inspirerende og lærerrigt fyraftensarrangement om Disruption og Big Data. Vi er klar - er du?

Tirsdag d. 15. jan. | kl. 15.00-17.00 | Aarhus Business College

Til fyraftensarrangementet får vi bl.a. besøg af  Rikke Wetterstrøm (Labchef i People, Technology & Business Lab på Alexandra Instituttet). Derudover vil Lars Petersen  (underviser på Aarhus Business College) fortælle om sit forløb “Disruption i detailbranchen”. Det bliver 2 timer i godt selskab, og vi håber, du har lyst til at være med. Du kan læse mere om programmet nedenfor og tilmelde dig via linket.  

Program:

Kl. 15-16, oplæg af Rikke Wetterstrøm, Labchef i People, Technology & Business Lab på Alexandra Instituttet.

I People, Technology& Business Lab arbejder de med forståelsen af samspillet mellem mennesker, teknologi, teknologiens anvendelse og forretningen. De beskæftiger sig med en lang række brancher – bl.a. detailhandel, hvor de har kortlagt de handlendes indkøbsmønstre i fire danske byer baseret på data fra butikkerne selv.

Rikkes oplæg vil bl.a. omhandle hvordan man med digitale måleværktøjer kan kortlægge, hvordan borgerne shopper og bruger bymidten – og den viden giver nye muligheder for at løfte detailhandlen. Rikke vil desuden fortælle om et andet projekt Alexandra Instituttet har været involveret i – Big Data Business Academy. I dette projekt har vi undersøgt hvordan virksomhederne anvender data i praksis, og hvilke konkrete udfordringer de har i forbindelse med brug af Big Data.

Kl. 16-17 præsentation af undervisningsforløb inden for emnerne disruption og Big Data.

Hør bl.a. Lars Petersen, underviser på Aarhus Business College fortælle om sit forløb “Disruption i detailbranchen”, som du kan finde her.

Rikke Wetterstrøm har tidligere holdt et oplæg til Viden om datas temadag om kunder i bevægelse. Rikke er en dygtig og inspirerende taler som du ikke må gå glip af.

Vi glæder os til at se dig!

Skriv en kommentar