Den store tech revolution

Vind en bog: Bliv klogere på Kina, ny teknologi og verdens fremtid med Christina Boutrups nyeste bog 'Den store tech revolution'.

Vil du vinde en bog? Viden om data udlodder 3 eksemplarer af Christina Boutrups bog “Den store tech revolution”. For at deltage skal du skrive en kommentar i kommentarfeltet på denne artikel.

📍 Log ind, eller opret en gratis bruger, på Videnscenterportalen.dk. Det kan du gøre her.
📍 Skriv en kommentar under artiklen.
🏁 Vinderne bliver offentliggjort den 3. december 2018 her på Videnscenterportalen.dk.

Konkurrencen udløber den 2. december 2018. Vinderne findes ved lodtrækning.
Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen.


Som videncenter vil vi gerne være med til at formidle den nyeste viden til DIG

Var du heldig at høre Christina Boutrups oplæg til AHEAD18? Christinas oplæg inspirerede os til at blive klogere på den teknologiske udvikling i Kina. Hvorfor? Fordi Kinas udvikling kommer til at påvirke os alle i fremtiden. Derfor vil vi gerne give dig muligheden for at blive klogere på fremtiden set med kinesiske briller.

Om “Den store tech revolution”

“Den store tech revolution” er en debatbog, som stiller skarpt på den store teknologirevolution der lige nu foregår i Kina.

Forlaget skriver: Kina har i al stilhed taget et kvantespring og gennemgår i disse år en vild tech-revolution, som rykker ved magtbalancen i verden og kommer til at påvirke os alle.

Kinesiske virksomheder er allerede globalt førende inden for flere af de vigtigste nye teknologier, som droner, solceller, fintech, sociale medier, e-handel og sandsynligvis også kunstig intelligens. Åbenheden og lysten til at afprøve nye teknologier – ansigtsgenkendelse og dronelevering – er stor, og kinesiske virksomheder er ikke underlagt de samme etiske dilemmaer og lovgivningsmæssige begrænsninger, som vi kender i Europa og USA.


Giv dit bud på følgende:

Hvilken af følgende teknologier synes du er mest interessant?

A: Ansigtsgenkendelse
B: VR – Virtual Reality
C: Selvkørende biler

Skriv dit svar i kommentarfeltet nedenfor for at deltage i konkurrencen.

29 kommentarer

Skriv en kommentar