Podcast | Online markedsføring

Her kan du lytte til vores podcast med indhold, inden for emnet Online markedsføring, som du aktivt kan tage i brug i undervisningen med det samme. Vi inddrager som altid faglige eksperter, der deler deres viden fra erhvervslivet med os.

I denne podcast om Online markedsføring, snakker vi om SEO, Google, og hvordan du kommer på side 1 på Google samt meget meget andet.

Hvilken værdi har en søgekalender eksempelvis for kampagneplanlægningen? Det er relevant at vide, hvornår folk eksempelvis begynder at søge på havemøbler. Måske gør de det, før sæsonen normalt starter. Det er derfor relevant at have denne viden rundt i koncernen og særligt hos marketing.

Vi har denne gang besøg af:

  • Joachim I. Hansen, SEO Specialst i Salling Group

Derudover deltog undervisere fra Viden Djurs, Tradium Randers, Aalborg Handelsskole og IBC.

Du kan lytte til alle vores podcastepisoder på SoundCloud.
God fornøjelse!