Undervisere i praktik

Ønsket med praktik er at give dig som underviser et indblik i dagligdagen for medarbejderne i en e-handelsvirksomhed. Sammen med virksomheden strikker Videncenter for Digital Handel et 2-dages program sammen til dig.

Praktik – et nyt tilbud til undervisere

Vil du forstå varens rejse fra en kunde klikker “køb nu” på hjemmesiden til varen lander hos kunden? Og vil du have indblik i overvejelserne bag valg af afsætningskanaler?

I et praktikforløb på 2 dage får du ikke dyb viden – men du får en forståelse for sammenhængene i en e-handelsvirksomhed og du får mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte have.

Ønsket med praktik er at give dig som underviser et indblik i dagligdagen for medarbejderne i en e-handelsvirksomhed. Sammen med virksomheden strikker Videncenter for Digital Handel et 2-dages program sammen til dig. Du kommer forbi en række forskellige afdelinger i virksomheden – og der, hvor det er muligt, får du selv lov at få fingrene i opgaverne.

Praktisk info

  • Praktikken varer 2 dage.
  • Du vil deltage sammen med en anden underviser (ikke nødvendigvis fra samme skole).
  • Tidspunkt for praktikken vil afhænger af virksomheden.
  • Vi stiller ikke krav om forhåndsviden til dig som underviser. Vi forventer dog, at du har besøgt hjemmesiden og sociale kanaler før praktikken.

Hvad får du ud af at være i praktik?

  • Fra teori til virkelighed: Oplev med egne øjne de reelle udfordringer og arbejdsopgaver i en e-handelsvirksomhed.
  • Konkrete eksempler og anekdoter til din undervisning.
  • Case-materiale til undervisningsbrug – videncenteret er tilgængelige for at lave videoer, casebeskrivelse mm. til efterfølgende brug på klassen.

De første praktikvirksomheder er fundet

De første to virksomheder er fundet og i august kommer de første undervisere afsted. 

Virksomhed 1: Lightsolutions 

Stefan Mougaard startede virksomheden Lightsolutions som 17-årig som en sidebeskæftigelse under studiet. I dag er han CEO og virksomheden beskæftiger 7 fuldtidsansatte og arbejder primært med online salg af grøn belysning (LED-pærer) og produkter til Smart-homes.

Virksomhed 2: Pluspige.dk  

Siden 1999 har Anna & Søs drevet fysisk butik på Rosensgade i Odder, hvor de har fokus på at sælge plussize-tøj til kvinder. Sidenhen er webshoppen pluspige.dk kommet til. Under Corona valgte de at gå i gang med live-shopping, som virkelig har taget fart og de kører nu ugentlige live-shopping events med op mod 25.000 deltagere.

Er du interesseret i at komme i praktik?

Vi har oplevet stor interesse for at komme i praktik og vi er derfor i gang med at finde flere virksomheder. Er du interesseret i at høre mere, når der er nye praktikpladser, så send en mail til Janne Gaye: jga@digitalhandel.dk