SEO – Hovedforløb Digital Handel

Målgruppe

Hovedforløb

Fag / Emner

Kontor, handel og forretning service

Varighed

13 timer 30 minutter

Fagområde

Handelsuddannelse med specialer, Detailhandel med specialer

Digital Handel

SEO er et tilbagevendende emne på tværs af fagene i specialet Digital Handel, og er en central disciplin ude i virksomhederne. Her finder du det samlede materiale der er udviklet fra de forskellige fag på hovedforløbet.

Dette forløb er blevet downloadet af 18 brugere.

Læringsmål

  • Du kender en række værktøjer til, hvordan en virksomhed får en bedre placering på en søgemaskine.
  • Du kan udføre en søgeordsanalyse
  • Komme med forslag til hvor virksomheden kan sætte ind for at opnå et bedre resultat.
  • m.fl.

Beskrivelse

SEO er en central disciplin inden for digital handel. På specialet digital handel optræder emnet i stort set alle fag med forskellige taksonomier. I dette forløb finder du alt det SEO, der er repræsenteret i de forskellige forløb, der er udviklet til specialet digital handel fra Videncenteret. Det er derfor ikke unikt materialet, men til gengæld samlet i ét forløb, med en naturlig progression.

Niveauet er på alt fra kendskab til vurdering med teori, eksempler og opgaver. SEO-disciplinen kan sagtens introduceres tidligere i uddannelsesforløbet fx i dansk eller afsætning, og du kan finde inspiration til emnet i materialet her. Husk at tilpasse det dine egne faglige mål og målpinde, hvis du bruger undervisningsmaterialet om SEO andre steder end på hovedforløbet digital handel.

I kommunikationsplanen, som du kan downloade nederst finder du forslag til, hvor og hvordan du kan afvikle hele SEO-emnet i faget Dataanlyse.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.