Bestil den rigtige tøjstørrelse – Hovedforløb Detail

Målgruppe

Hovedforløb

Fag / Emner

Kontor, handel og forretning service

Varighed

2 timer 30 minutter

Fagområde

Detailhandel med specialer

Digital Handel

Dette forløb er udviklet til Hovedforløb Detail og kan bruges i fagene "Salgsassistent del 1" og "Koncept og marketing".
Hvordan kan man i fremtidens modebranche sikre, at kunderne får bestilt tøjet i den helt rigtige størrelse? Det er der forskellige bud på i dette forløb, hvor eleverne skal vurdere, hvilken en de mener vil være den, der er mest fremtid i.

Dette forløb er blevet downloadet af 51 brugere.

Læringsmål

  • Du får kendskab til, hvilke metoder du kan bruge for at finde frem til din rigtige tøjstørrelse – både fysisk og digitalt.
  • Du får kendskab til, hvilke metoder virksomheden kan bruge for at sikre at kunden online bestiller den rigtige tøjstørrelse.
  • Du får viden om de nyeste trends inden for digital opmåling, samt hvordan bestilling af tøjstørrelser, kommer til at se ud og fungere.

Beskrivelse

Eleven præsenteres for vigtigheden i at finde den rette størrelse i en speaket powerpoint med eksempler fra online tøjbutikker som asos og Zalando.
Eleven bliver ’klædt på’ til at kunne måle og finde frem til sin egen størrelse, ved hjælp af forskellige digitale metoder. Eleven får et indblik i, hvilke metoder der allerede findes på de danske digitale salgskanaler, samt hvilke metoder der ellers findes i Verden - og i fremtiden.
I opgaverne skal eleverne finde fordele og ulemper ved eksisterende metoder og kigge på fremtidens teknologier.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.