Webinar: Re-commerce - hvordan kan du sælge brugte varer i din webshop?

Dato / Tid

26. september 2023

Kl. 13:00 - 14:00

Sted

ONLINE - husk tilmelding

Hummel, Markberg og Konges Sløjd gør det allerede - sælger brugte varer på deres hjemmeside, side om side med nye varer. Genbrugsmarkedet boomer og brands kigger på at tage gensalgsmarkedet "hjem" ved at integrere det i eget univers. I dette webinar bliver du klogere på, hvordan re-commerce kan integreres som en del af forretningen.

Trenden vokser: Danskere køber mere brugt – også online

Ifølge en analyse fra DBA har 76% af danskerne handlet brugt i 2022 – en stigning fra 2017, hvor tallet lå på 63%. Og selvom pris spiller en væsentlig rolle i motivationen for at handle brugt, så angiver 85% af danskerne synes, at gode genbrugsvaner spiller en vigtig rolle ift. at skabe et bæredygtigt samfund og hele 44% vil gerne blive bedre til at tænke i at købe brugt fremfor nyt. Det er en forretningsmulighed, som brands har fået øjnene op for.

Forlænget levetid, loyalitet og profit

82% af danskerne handler brugt via en online handelsplatform, som fx DBA eller Trendsales. Denne trafik er virksomheder som Hummel, Markberg og Konges Sløjd begyndt at få øjnene op for og de har alle nu et gensalgsunivers på deres hjemmeside, hvor du kan handle brugte varer.

Det er en forretningsmulighed, som ikke kun skaber kundeloyalitet og profit, men som også er med til at forlænge levetiden på produkterne og kan reducere nyproduktion.

I webinaret får vi besøg af Thomas Østergaard-Geisler, som er medstifter af virksomheden Create2Stay, der tilbyder en løsning som kan håndtere gensalg på hjemmesiden.

Hvad hører du om på webinaret:

  • Hvilken forretningsmulighed ligger der i gensalg?
  • Hvilke forskellige gensalgsmodeller findes der?
  • Hvordan kan man prissætte brugte varer?
  • Hvordan kan gensalg være med til at skabe kundeloyalitet?
  • Hvad kræver det at lave gensalg på en webshop?

Dagens ekspert

Thomas Østergaard-Geisler / Create2Stay

Invitér gerne elever med

Webinaret er åbent for alle uanset om du er under uddannelse eller arbejder i en virksomhed – du er velkommen til at invitere dine elever med og I kan vælge at se det på klassen eller hver for sig. Hvis du tilmelder dig med en klasse, så sæt kryds i boksen “Jeg tilmelder mig med en klasse”.

Har du spørgsmål?

Janne Gaye4171 5706jga@digitalhandel.dk