Webinar med Nemlig.com

Dato / Tid

11. oktober 2022

Kl. 13:00 - 14:00

Sted

ONLINE - husk tilmelding

Mindre madspild og et mindre klimaaftryk i fremtidens dagligvarehandel - det er noget af det Nemlig.com arbejder på. I dette webinar kan du møde bæredygtighedschef hos Nemlig.com, Jakob Zeuthen.

I 2022 vandt Nemlig.com Dansk Erhvervs e-handelspris for bedste B2C virksomhed på over 100 mio. i omsætning, bl.a. for deres markante vækst, men også for et øget fokus på klima, som “…har resulteret i et madspild på kun 1/3 af branchegennemsnittet.” (Kilde: Dansk Erhverv)

Jakob Zeuthen kommer fra en stilling som miljøpolitisk chef i Dansk Erhverv, men har siden maj 2022 være ansat som bæredygtighedschef hos Nemlig.com. Han vil i dette webinar fortælle om virksomhedens fokus på madspild, udvikling af mere miljøvenlige emballagesystemer, og hvordan Nemlig.com arbejder med klimaberegninger af deres forretningsmodel.

Hvad hører du bl.a. om på webinaret:

  • Hvordan kan man bruge data til at minimere madspild?
  • Hvad er en livscyklusanalyse (LCA) og hvordan arbejder Nemlig.com med det?
  • Hvordan arbejder Nemlig med at sikre et større vareudvalg af mere klimavenlige produkter til kunderne?
  • Mere miljøvenlige emballagesystemer til varelevering
  • Hvordan ser fremtiden for dagligvarehandel ud i Nemligs optik?

Invitér dine elever med!

Er du underviser og vil du gerne tilmelde dig med din klasse? Så kan du vælge blot selv at tilmelde dig og så videresende link til dine elever. De vil blive bedt om at logge ind med navn og email, når de skal deltage i selve webinaret.

Dagens oplægsholder

Jakob ZeuthenBæredygtighedschef hos nemlig.com